Vakanties naar Scandinavië en IJsland - Buro Scanbrit

Ontdek Scandinavië en IJsland bij Buro Scanbrit met korting

Inspiratie opdoen voor je volgende zomerreis? Bij Buro Scanbrit vind je de mooiste vakanties naar Scandinavië en IJsland. Of je nu met het gezin of met z’n tweetjes op vakantie gaat, een reis naar één van deze bestemmingen betekent indrukwekkende natuur, prachtige fjorden of zelfs vulkanen en geisers. En bij boeking in de maand januari 2024 profiteer je van hoge kortingen!

 

Noorwegen

Iedereen die naar Noorwegen op vakantie gaat, wordt overdonderd door de natuur. Het landschap is zeer afwisselend, van de vissersplaatsjes aan de zuidkust tot aan de barre toendra's in het hoge noorden. De meest dramatische landschappen vind je in het hart van Noorwegen rond de hoge, besneeuwde bergpieken van Jotunheimen, en de immense gletsjer Jostedalsbreen en de spectaculaire fjorden van de westkust. Noorwegen is het perfecte land om per auto te verkennen. De wegen nemen je mee door de natuur vol gletsjers, fjorden en bergen en leiden je naar de leuke Noorse steden en dorpjes. Buro Scanbrit heeft een groot aantal rondreizen door Noorwegen voor je uitgestippeld met variërende (dag)afstanden. Tijdens de rondreizen zie je de highlights van de populairste bestemmingen en bezoek je mooiste historische steden.

Vakantie Noorwegen - Buro Scanbrit

 

IJsland

Een vakantie in IJsland is een ongekende ervaring. Je bent op het eiland van vuur en ijs, van licht en donker. In IJsland vind je de grootste gletsjers buiten de polen, en de meest actieve vulkanen ter wereld. In de zomer blijft de zon bijna 24 uur aan de hemel staan, in de winter laat diezelfde zon zich nauwelijks zien. Je vindt hier diepe fjorden uitgesleten door ijs, zwarte stranden, blauwe gletsjermeren met witte ijsbergen en heldergroene valleien. Geisers spuiten het water hoog in de lucht. Modder blubbert uit holen. Watervallen komen donderend naar beneden vallen. Als je dit spektakel van gigantische oerkrachten van nabij wil meemaken, kom dan voor een vakantie naar IJsland. Je kan nu ook direct van Rotterdam naar Noord-IJsland vliegen en verken meteen de hoofdstad van het Noorden: Akureyri! Zeker een bestemming om aan je bucketlist toe te voegen.

Vakantie IJsland - Buro Scanbrit

 

Zweden

Een zomervakantie in Zweden is buiten zijn. Een duik nemen in een van de duizenden meren. De zuivere lucht inademen. Door de mossige bossen struinen, snoepend van de bessen en wilde aardbeien. Oog in oog staan met een eland. Zweden is bij uitstek een vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen.  Ontdek Zweden bijvoorbeeld tijdens een rondreis waarbij je verblijft op mooi gelegen vakantieparken die allerlei activiteiten bieden. Tijdens de reis geniet je van de uitgestrekte bossen, en ontelbare meren. Of trek er op uit om al die meren, bossen en rivieren te ontdekken tijdens een actieve vakantie. Ga heerlijk zwemmen en fietsen of maak een kanotocht. Een spannende bever- of elandsafari mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Vakantie Zweden - Buro Scanbrit

 

Finland

Een vakantie in Finland is genieten van de rust, ruimte en de vele mogelijkheden om in de vrije natuur te zijn. Finland is het land van de middernachtzon, sauna en de duizend meren. Maar liefst 188.000! In de vele uitgestrekte bossen vind je ook het mooiste wildleven. Misschien spot je wel een beer of een wolf. En in het hoge noorden, in Fins Lapland, sta je ineens oog in oog met een rendier of een eland. Naast de prachtige natuur bezoek je idyllische stadjes. De Finse hoofdstad Helsinki of een van de vele culturele bezienswaardigheden. 

Vakantie Finland - Buro Scanbrit

 

Denemarken

Een vakantie in Denemarken is leuk voor jong en oud. Het is een heerlijk vakantieland om te wandelen, fietsen en te genieten van de natuur. In Denemarken is er altijd wel een mooi historisch plaatsje in de buurt, een imponerend kasteel, een spectaculair museum of een spannend attractiepark. Denemarken is de ideale vakantiebestemming voor kinderen. Je vindt er Djurs Sommerland, het grootste attractiepark van Scandinavië. Of ga op zoek naar de wilde dieren in het Knuthenborg Safaripark, voel je een echt ridder tijdens een bezoek aan Slot Egeskov en natuurlijk mag LEGOLAND® niet ontbreken! 

 

Vroegboekkorting bij Buro Scanbrit

Boek nu je droomvakantie met korting bij Buro Scanbrit, dé vakantiespecialist voor Noordwest-Europa! Ontvang in de maand januari 2024 tot € 200 korting per boeking op geselecteerde reizen naar Scandinavië en IJsland. Extra leuk: je ontvangt ook nog een Vrijbuiter kortingsvoucher t.w.v. € 20!